Bestel

Kies een lekkere bakbox.
Indruk maken op vrienden/familie die langskomen? Iets te vieren? Op zoek naar een origineel cadeau? Of gewoon zin om 's avonds op de bank te genieten van iets zoets? Je hoeft geen uren meer op zoek naar dat ene perfecte recept. Deze recepten zijn uitgebreid getest en voorgeproefd! Alle recepten zijn voorzien van voorbereidings- en baktijd, benodigdheden, portiegrootte, en allergeneninformatie.

Ik ben voortdurend nieuwe recepten aan het ontwikkelen en testen voor in de bakboxen. Houd Instagram, Facebook en de website in de gaten voor nieuwe bakboxen, seizoensgebonden bakboxen en feestdagenspecials. Suggesties voor recepten voor in de bakbox of vragen over het huidige assortiment? Neem contact met mij op!


Box

Alle afgewogen ingrediënten komen met bijpassende bakvorm jouw kant op.
De ingrediënten in de bakbox zijn vooraf zorgvuldig afgewogen zodat je altijd precies genoeg hebt en niets weg hoeft te gooien. De box bevat daarnaast ook een receptkaart met een paar simpele stappen en bakpapier of een papieren bakvorm waar het recept precies in past. Deze bakvorm is gemaakt van recyclebaar en biologisch afbreekbaar papier. Er is zelfs aan de prikker gedacht om te testen of jouw baksel al klaar is. 


Mocht je kast uitpuilen van de bakvormen en/of denk je graag extra aan het milieu? Hoewel de bakvorm wordt gemaakt van recyclebaar en biologisch afbreekbaar papier, kun je via het Opmerkingen-veld bij je bestelling aangeven dat je hem niet nodig hebt.

 

Binnen Nederland geldt een verzendtarief van €2,95. Bij bestellingen boven de €25,- betaal je geen verzendkosten. Je bestelling zal binnen 48 uur* na ontvangst van de bestelbevestiging verstuurd worden. Voor zendingen naar andere landen, neem contact met mij op! 

Als je je bakbox op een specifieke dag wenst te ontvangen, kun je dit bij je bestelling aangeven via het Opmerkingen-veld en dan doe ik mijn best om dit voor elkaar te krijgen. De bakbox zal dan één dag van tevoren afgegeven worden bij een DHL-punt. Normaal gesproken hanteren zij een levertermijn van 1 dag. Ik kan helaas geen garantie afgeven dat de bakbox op de gewenste dag afgeleverd wordt, want hierin ben ik volledig afhankelijk van DHL. In drukke periodes zijn de levertijden soms langer dan gebruikelijk.

Let op!  Vergeet niet de verse ingrediënten zoals roomboter, roomkaas (en eventueel courgette en ei) bij aankomst in de koelkast te bewaren als je het recept niet direct gaat bakken!


Bak

Volg het recept en bakken maar!
De recepten zijn simpel en de voorbereiding is klaar voordat je oven is voorverwarmd! Mocht je geen oven tot je beschikking hebben, is er ook een recept in het assortiment dat niet in de oven hoeft.


Een bakbox cadeau doen?
Vul dan bij het bestellen eerst je eigen adres in en zet daarna een vinkje bij 'Gebruik een alternatief afleveradres'. Hier kun je dan het adres van de ontvanger invullen. De bakbox nog persoonlijker maken d.m.v. een kaartje? Geef dan via het Opmerkingen-veld in de laatste stap door wat je hierop wil hebben en ik zorg dat het goed komt!

Zakelijke bestelling?
Personeel of zakelijke relaties bedanken met een origineel cadeau? Neem voor de mogelijkheden contact op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@bakeoutofthebox.nl 


Zo wordt bakken een piece of cake en gaan we samen voedselverspilling tegen!

*Met uitzondering van zon-en feestdagen.


Suggesties of vragen?
Neem contact met mij op!