Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Bake out of the Box! Ik ben Eveline en ik kom uit Rotterdam. Ik hou van eten en uit eten gaan, maar mijn grootste hobby is bakken! Uren naar dat ene perfecte recept zoeken, kookprogramma's kijken en nieuwe dingen uitproberen. Ik sta het liefst elk moment dat ik thuis ben in de keuken!


Het leek me super leuk om een eigen bedrijfje te starten. Omdat dit elke keer terug kwam in m'n hoofd, ben ik eens gaan kijken naar de mogelijkheden. En tada, na maanden voorbereiden is het sinds april 2020 werkelijkheid! 

Ik wil graag mijn grootste hobby met iedereen delen! Dit idee is ontstaan omdat ik liever aan het bakken ben dan dat ik tijd besteed aan het zoeken naar een recept, de inkopen doen en ingrediënten afwegen. Ook had ik uiteindelijk altijd ingrediënten over. Dit hield me tegen om specifieke ingrediënten zoals hazelnootmeel en amandelextract te kopen om nieuwe recepten te proberen, omdat ik eerst de ingrediënten wilde opmaken die ik nog in huis had. Herkenbaar?

Bake out of the Box is daar dé oplossing voor! Een leuke bakbox met afgewogen ingrediënten, een bijpassende papieren bakvorm en een heerlijk (Bake) out of the Box recept. In de tijd dat de oven voorverwarmt, ben je al klaar met de voorbereiding. Zo wordt bakken een piece of cake en gaan we samen voedselverspilling tegen!


Suggesties of vragen?
Neem contact met mij op!