Productinformatie

Minimaal 10 dagen na aankomst, mits de producten die koel moeten blijven na aankomst in de koelkast bewaard worden. De houdbaarheid is afhankelijk van de bakbox die je bestelt. Ik probeer altijd zo vers mogelijke producten in de bakboxen te versturen, zodat je bij aankomst nog de maximale houdbaarheidsdatum over hebt. Het is ook altijd mogelijk om in de notities bij je bestelling aan te geven dat je de bakbox op een specifieke datum wil ontvangen als je niet van plan bent op korte termijn te gaan bakken.

Ja, vul bij het bestellen eerst je eigen adres in en zet daarna een vinkje bij 'Gebruik een alternatief afleveradres'. Hier kun je het adres van de ontvanger invullen. Wil je de bakbox nog persoonlijker maken met een kaartje? Geef dan via het Opmerkingen-veld in de laatste stap de persoonlijke boodschap door die ik er voor je op schrijf!

Ja, neem voor de mogelijkheden contact op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar info@bakeoutofthebox.nl.

Dat is afhankelijk van de bakbox en staat op de productpagina. De bakbox komt met alle benodigde ingrediënten, bakvorm (indien van toepassing) en receptkaart, dus het enige dat je nodig hebt, zijn een aantal keukenbenodigdheden zoals een kom en mixer.

Bestelproces

Je kunt meerdere bakboxen aan je winkelmandje toevoegen, mits deze allemaal naar hetzelfde adres verstuurd moeten worden. Wil je verschillende bakboxen bestellen voor verschillende adressen? Plaats dan per bakbox je bestelling met het bijbehorende adres.

Het kan zijn dat de automatische bevestigingsmails of de mail van DHL met track en trace informatie in jouw spambox belanden. Mocht dat niet zo zijn, neem dan contact op.

Nadat je je bestelling geplaatst en betaald hebt, ontvang je een automatische bevestigingsmail. Zodra je bestelling bij een DHL punt afgegeven is, ontvang je opnieuw een mail met de track en trace informatie om je bestelling in de gaten te houden.

Via de website is je bestelling niet meer te wijzigen, maar je kunt altijd even contact opnemen om te kijken of we nog op tijd zijn om je bestelling te wijzigen.

Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Verzending

Ja! Als je je bakbox op een specifieke dag wenst te ontvangen, kun je de datum bij je bestelling via het Opmerkingen-veld doorgeven. De bakbox zal dan één dag van tevoren afgegeven worden bij een DHL punt. Normaal gesproken hanteert DHL een levertermijn van één dag. Ik kan helaas geen garantie afgeven dat de bakbox op de gewenste dag afgeleverd wordt. In drukke periodes zijn de levertijden soms langer dan gebruikelijk.

Binnen Nederland geldt een verzendtarief van €2,95. Bij bestellingen boven de €25,- betaal je geen verzendkosten. Voor zendingen naar andere landen (bijvoorbeeld België) kun je contact opnemen.

Je bestelling zal binnen 48 uur* na ontvangst van de bestelbevestiging verstuurd worden.

Bestelling geplaatst op Uiterste verzenddag **
Maandag Woensdag
Dinsdag Donderdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

*Met uitzondering van zon-en feestdagen.
**DHL bezorgt pakketten op maandag t/m zaterdag. Ik lever een dag voor je bezorgvoorkeur je bestelling af bij een DHL locatie. DHL bezorgt doorgaans de volgende dag.
De verzending/bezorging rond feestdagen zal een dag later zijn.


Suggesties of vragen?
Neem contact met mij op!